Animal Event

AnimalEvent

Op 6, 7 en 8 mei staat Zwerfdier in Nood op het Animal Event op de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.
Met 32.500 bezoekers is dit een uitgelezen kans voor ZiN om onszelf onder de aandacht te brengen bij tienduizenden dierenvrienden.

Op het Animal Event willen we onze honden onder de aandacht brengen bij nieuwe opvanggezinnen en adoptanten. Door het presenteren van onze lopende acties willen we extra steun werven voor onder andere een castratieproject, voerdonaties en inzameling van spullen voor de asielen in Spanje zoals dekens, halsbanden, medicatie, etc. In onze stand zal informatie aanwezig zijn over de Spaanse asielen die door ZiN gesteund worden. Ook is er de mogelijkheid voor bezoekers om zich aan te melden als vrijwilliger voor ZiN en om zich op te geven als vrijwilliger in één van deze Spaanse asielen. Daarnaast verkoopt Stichting ZiN zelfgemaakte hondensnacks, halsbanden, riemen, etc. De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan de zwerfhonden en de asielen waarin zij verblijven.

Stichting ZiN is een non-profit organisatie en volledig afhankelijk van giften en donaties. Wij zoeken daarom sponsoring voor onze stand op het Animal Event.
In onze stand komt een bord te hangen met de logo’s van de bedrijven die ons sponsoren. Maar uiteraard kun je ons ook als particulier sponsoren.

De volgende sponsoren gingen je al voor:
Erwin’s Motorparts
Hondenpension bij Frank en Maud
SOS Dier
Re-Birth RO

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Irma Jansen, irma@zwerfdierinnood.nl.
Zie ook: animal-event.nl