Secretaris: Sandra Janssen

Sandra_bew

Secretaris: Sandra Janssen

Hoi! Mijn naam is Sandra Janssen, ik ben 30 en woon in Roermond.
Ik ben binnen stichting Zwerfdier in Nood actief als secretaris van het bestuur. Ik ben betrokken geraakt bij de stichting via Irma, voor wie ik regelmatig met hond Sep wandel. Zij heeft mij in contact gebracht met Diana en van daaruit is de stichting ontstaan.
Ik heb een Mbo 4 opleiding dierenverzorging afgerond in 2007, waarna ik in het bedrijfsleven terechtgekomen ben. Naast mijn werk ben ik veel als vrijwilliger actief geweest in de dierenbranche. Zo ben ik vrijwilliger geweest voor de Dierenambulance in Noord-Limburg, ben ik opvanggezin geweest voor de Dierenbescherming in Born en nu doe ik nog af en toe vrijwilligerswerk bij een schapenhouderij in Beesel, in de buurt van Roermond.

Als kind hebben we altijd honden gehad en in januari 2016 heb ik Tommy geadopteerd via stichting Zwerfdier in Nood. Tommy is een herdermixje geboren in 2014, hij heeft wat moeite gehad met de overgang naar Nederland en het loopt nog niet allemaal van een leien dakje, maar de vooruitgang die hij laat zien is alle moeite meer dan waard.
Het meewerken aan de stichting en het opvangen van honden om ze naar een nieuw leven te helpen geeft enorm veel voldoening. Ik heb inmiddels met eigen ogen kunnen zien waar de honden vandaan komen en het is moeilijk om te weten dat je ze niet allemaal een nieuw leven kunt geven, maar het stelt een beetje gerust dat je iets kunt doen om een situatie wat beter te maken.