Lieve, dappere Cielo zoekt thuis!

Cielo_profiel

Deze prachtige dame van ca. 4 jaar verblijft inmiddels al een jaar bij haar opvanggezin, maar helaas heeft zij haar gouden mand nog niet gevonden. Onbegrijpelijk, want Cielo is een lieve, vrolijke en sociale hond die zich makkelijk aanpast en niet veeleisend is. Ze heeft een handicap, maar heeft daar zelf helemaal geen last van en kan zich prima redden op drie poten. Ze geniet van de wandelingen en kan mee naast de fiets of naast de skeelers. Ze houdt ook van snuffel- en intelligentiespelletjes.
Cielo kijkt bij nieuwe mensen meestal even de kat uit de boom, maar sluit je daarna al snel in haar hart en is aanhankelijk en graag in je nabijheid. Ze kan zonder problemen een paar uurtjes alleen blijven met de andere honden van het opvanggezin, is zindelijk, kan mee in de auto en loopt netjes mee aan de lijn.
Cielo is Leishmania-positief, maar de ziekte is goed onder controle en ze heeft hiervoor momenteel geen medicatie nodig. Vanwege haar jachtinstinct kan ze niet overal loslopen, maar ze is hierin wel trainbaar en is gek op een balletje.
Voor meer informatie, stuur een mail naar info@zwerfdierinnood.nl.

Update 24-05-2017: Cielo heeft haar gouden mand gevonden!