Donaties Ribercan & Mimi

20776722_1949688755309155_444395606567087241_o

Vorige maand heeft ZiN voor twee doelen geld ingezameld.

Voor hondenopvang Ribercan hebben we een oproep voor donaties gedaan, omdat de tekorten aan diverse materialen en voer zo hoog waren opgelopen dat er dringend hulp nodig was. Er zijn inmiddels enkele donaties binnengekomen. Dit bedrag is door ZiN overgemaakt aan Ribercan en in oktober maken we nogmaals een donatie over.

Daarnaast hebben we een aanbod ontvangen voor steriele gaasjes naar aanleiding van deze actie. Donaties in natura zijn ook altijd heel welkom, dus ook op deze wijze kun je Ribercan steunen.

Ribercan heeft laten weten erg blij te zijn met de donatie. Donateurs heel erg bedankt, ook namens Ribercan!

We hebben ook een oproep voor donaties gedaan voor Mimi, het hondje van 9 maanden dat door Hope for Spanish Stray Dogs is gevonden met een enorme wond op haar rug. Hoewel iedereen met haar meeleeft, hebben we helaas geen donaties voor haar ontvangen. ZiN heeft uit de eigen reserves een bedrag overgemaakt om bij te dragen in de hoge medische kosten. Gelukkig gaat het elke dag een beetje beter met Mimi en geneest de wond goed. Van Hope for Spanish Stray Dogs kregen we het volgende bericht:

Mimi - Hope for Spanish Stray Dogs

Nogmaals bedankt aan alle donateurs. Voor beide doelen is nog steeds geld nodig. Elke euro helpt, dus ook kleine donaties zijn meer dan welkom!

Donaties kun je doen via:
– Bankoverschrijving op IBAN NL50 INGB 0006 8643 92 tnv Stichting Zwerfdier in Nood ovv ‘Ribercan’.
– Via Paypal: info@zwerfdierinnood.nl
– Via de ‘donate-button’ op onze Facebookpagina.