Elsie – geadopteerd!

30167606_2063249920619704_4419731790521006759_o

Elsie is een klein teefje van ca. 3 maanden en 4 kilo. Ze zal een klein hondje blijven van nog geen 10 kilo. Elsie is een speelse, zelfverzekerde en onbevangen pup. Ze groeit op in een gastgezin in Spanje met andere honden en katten. Ze is dus al een huiselijke omgeving gewend en is grotendeels zindelijk.

Elsie is geboren in het buitengebied, haar moeder woont bij een zomerhuisje van Spaanse eigenaren die daar in de winter niet komen. Bij het eerste bezoek van de eigenaren aan hun zomerhuisje vonden ze mama met drie pups van zo’n zeven weken oud. Elsie heeft de eerste weken van haar leven dus nooit een mens gezien. Elsie vond mensen en aangeraakt/opgepakt worden in het begin dan ook nog erg spannend, maar al snel had ze door dat knuffels toch wel erg fijn zijn en dat ze lekker eten van mensen krijgt. Ze is dus inmiddels goed gewend aan mensen en wordt ook graag geknuffeld. Vanwege haar achtergrond plaatsen we haar het liefst bij mensen die enige ervaring hebben met honden en in een rustige gezinssituatie, waar ze goed verder begeleid kan worden. De aanwezigheid van een andere stabiele, speelse en sociale hond is een pré.

Elsie is nog wel wat wild in de omgang, ze gaat met mensen om zoals ze met honden omgaat. Ze kan uitstekend met andere honden opschieten, ze daagt ze graag uit voor een spelletje. Ze is vrolijk en een beetje brutaal, maar weet goed hoe ver ze kan gaan. Elsie is een ondernemend hondje dat zichzelf ook goed kan vermaken en graag op avontuur gaat.

Elsie kan vanaf half mei naar Nederland reizen. Ze heeft dan al haar vaccinaties gehad, is ontwormd en behandeld tegen teken en vlooien en heeft een chip en paspoort.

Heb je interesse in Elsie of wil je meer informatie? Stuur ons dan een e-mail: info@zwerfdierinnood.nl.

UPDATE mei 2018: Elsie is gereserveerd en verhuist binnenkort naar haar forever home!