Hoe kun jij helpen?

Stichting Zwerfdier in Nood is afhankelijk van donaties en giften. Ook donaties in de vorm van goederen, zoals voer, halsbanden en riemen, medicijnen, dekens, benches, manden, enzovoort zijn heel erg welkom!
De stichting heeft geen winstoogmerk. Alle donaties komen ten goede aan de zwerfhonden in nood en de asielen waarin zij verblijven.

Stichting ZiN heeft een ANBI-status. Dit betekent voor onze donateurs dat donaties en giften aan ons van de belasting afgetrokken kunnen worden. Door middel van een periodieke gift, is de gift voor donateurs ook zonder drempel af te trekken van de belasting.

Je kunt ook helpen door opvanggezin of vrijwilliger te worden. Wil jij je talent(en) graag inzetten voor stichting ZiN of zou je het leuk vinden om af en toe een van onze honden op te vangen? Neem dan contact op! Lees hier over de ervaringen van het opvanggezin van Shaina.
Wil je graag vrijwilligerswerk doen in Spanje in één van de asielen? Dat kunnen wij ook voor je regelen. Lees hier het blog van Ben en Anouk die twee weken vrijwilligerswerk deden in het asiel van Ribercan.

Ook als bedrijf of organisatie kunt u op verschillende manieren samenwerken met stichting ZiN. U kunt bijvoorbeeld een banner van Zwerfdier in Nood op uw website plaatsen, u kunt acties sponsoren (zoals castratie- of inentingsprojecten en acties in de Spaanse asielen), u kunt als bedrijf een hond op afstand adopteren, of u geeft financiële of materiële steun. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

205 reacties