Yuppie ter adoptie

IMG_8006

Sommige honden hebben steeds de pech om tussen wal en schip te vallen. Yuppie is zo’n hond.
Yuppie is lief, vrolijk en enthousiast. Ze heeft een fijn formaat: niet te groot, niet te klein en ze is mooi, gezond en atletisch gebouwd. Ze heeft zich heel makkelijk aangepast aan het leven in Nederland en in huis: ze is zindelijk, kan alleen blijven met de andere honden van het opvanggezin, is niet waaks, loopt goed mee aan de riem, kan mee in de auto, is sociaal met mensen en andere honden. Ze is speels, trainbaar en kan na gewenning loslopen.
Kortom: een hond waarvan je zou verwachten dat mensen voor haar in de rij zouden staan. Maar niets is minder waar, het is alsof ze niet gezien wordt. Of het haar uiterlijk is dat niet genoeg opvalt, haar halve staartje, haar leeftijd… we hebben geen idee. Aan haar karakter ligt het in ieder geval zeker niet: Yuppie is een gouden hondje dat al vijf jaar wacht op een eigen baasje. Iemand die een vrolijk en actief maatje zoekt, iemand die verder in haar wil investeren en daar ook heel veel voor terug zal krijgen.

Voor meer informatie, zie: http://zwerfdierinnood.nl/beschikbaar/honden-ter-adoptie/product/yuppie/? of stuur een mail naar info@zwerfdierinnood.nl.

UPDATE oktober 2017: Yuppie is geadopteerd en verhuist binnenkort naar haar forever home!